vr 18 juni 2021
Leestijd 1 min.
Desktoday

Op Desktoday delen Zelfstandig Professionals thuiswerkplekken met elkaar, om op deze manier te kunnen netwerken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Meer (dag)structuur en sociale contacten maken de dag nóg leuker!

Alleen is maar alleen

De pandemie heeft thuiswerken of in het Engels ‘working from home’ afgekort tot WFH een nieuwe dimensie gegeven. Was voor 2020 flexwerken in shared offices de norm aan het worden, nu is die trend hardhandig tot staan gebracht.
Of gaat dat toch weer terugkomen? Veel bedrijven zullen een gemengd model gaan volgen is de verwachting: voor een deel op kantoor, een deel thuis. Veel zzp’ers werken bij de klant op kantoor maar dat gaat dus ook veranderen. Of beter: dat is al veranderd, maar het nieuwe normaal zal er niet helemaal hetzelfde uitzien als het oude normaal. Bedrijven hebben ontdekt dat thuiswerken ‘werkt’ en aangezien kantoorruimte duur is en onderbenut wordt, ligt het voor de hand dat WFH een permanent onderdeel zal worden van het werkzame leven van menig zelfstandige.
Maar ja, alleen is maar alleen en zelfs als je bij een klant op kantoor zit, een ‘volle’ collega ben je nooit. Bovendien heeft een zzp’er andere dingen aan zijn hoofd dan een werknemer die je wel eens wilt delen met een andere kleine zelfstandige.
Desktoday is dan een uitkomst; aanschuiven bij een andere zzp’er, werken, wat normale menselijke interactie en niet te vergeten… even sparren en ideeën uitwisselen. Probeer het eens en schrijf je in op https://desktoday.com/ of stuur een mailtje naar info@desktoday.com.