wo 01 juni 2016
Leestijd 2 min.
Desktoday

Op Desktoday delen Zelfstandig Professionals thuiswerkplekken met elkaar, om op deze manier te kunnen netwerken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Meer (dag)structuur en sociale contacten maken de dag nóg leuker!

Hoe werkt Desktoday?

Desktoday brengt zelfstandig professionals met elkaar in contact, door ze thuiswerkplekken te laten delen. Op elk moment van de dag vind je een werkplek bij jou om de hoek. Wil je je aanmelden bij Desktoday? Het is heel eenvoudig: je maakt een profiel aan, zoekt een werkplek en/of biedt er een aan.

Profiel

Laat zien wie je bent

Je kunt je nu alvast aanmelden, dan houden we je op de hoogte van onze livegang. Als het zover is, maken we meteen een profiel voor je aan. Op dit profiel kun je onder andere een foto plaatsen en wat over jezelf en je onderneming vertellen. Wil je ook je werkplek aanbieden? Dat kan ook binnen dit profiel. Dan voer je gegevens in als je locatie, of je gratis koffie aanbiedt en informatie over de bereikbaarheid van je werkplek.

Vind een werkplek

Zoek op locatie, datum en tijdstip

Je vindt een werkplek door je gewenste locatie, datum en tijdstip in te voeren. Vervolgens kun je de zoekresultaten filteren op onder andere expertise en vakgebied, of er wel of geen huisdieren aanwezig zijn en of je gasten binnen mogen roken. Voordat je je werkplek reserveert, kun je met je gastvrouw of gastheer chatten over de reservering. Misschien biedt hij of zij geen gratis lunch aan, maar kun je tegen betaling een broodje mee-eten. Hetzelfde geldt voor koffie en thee. Vrijwel altijd biedt de ontvanger je een drankje aan, maar niets is verplicht. Bied je een plek aan? Je exacte locatie blijft geheim totdat je de reservering hebt bevestigd, en uiteraard heb je altijd het recht om een reserveringsaanvraag te weigeren.

Reviews

Geef elkaar feedback

Om nog meer inzicht te krijgen in wat voor type werkplek je kunt verwachten, kun je de werkplekken die je hebt bezocht beoordelen. Dit is uiteraard niet verplicht, maar het geeft toekomstige gasten een beeld van de werkplek die zij kunnen verwachten. Ook mag je de zp'er die op bezoek komt beoordelen. Is het een rustig en creatief persoon? Of een vakgenoot met wie je enorm kunt lachen? Dankzij deze reviews krijg je als host een helder beeld van de persoon die bij jou aan de keukentafel wil komen werken. Verder lezen over Desktoday? Lees Wat doet Desktoday