do 16 juni 2016
Leestijd 1 min.
Desktoday

Op Desktoday delen Zelfstandig Professionals thuiswerkplekken met elkaar, om op deze manier te kunnen netwerken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Meer (dag)structuur en sociale contacten maken de dag nóg leuker!

Wat doet Desktoday?

Alleen werken is niet altijd goed voor je productiviteit en je sociale leven. Door zelfstandigen met elkaar in contact te brengen en ze bij elkaar thuis te laten werken, maakt Desktoday het leven van zelfstandigen leuker.

Je eigen tijd indelen en vanuit je eigen huis kunnen werken geeft je veel vrijheid en de mogelijkheid om zonder afleiding te werken. Ideaal natuurlijk. Voor veel zelfstandigen is dit een belangrijke reden om zp’er (zelfstandig professional) te worden, maar het kan ook zijn nadelen hebben. Misschien betrap je jezelf erop dat je opeens huishoudelijke klussen aan het doen bent, mis je een dagelijkse structuur en ben je vaker alleen dan je zou willen.

Structuur & netwerk

Wat als je deze vrijheid gebruikt om structuur en regelmaat voor jezelf te creëren en tegelijkertijd andere zelfstandig ondernemers te ontmoeten? Dit kan met Desktoday. Wij maken jouw dag leuker en productiever door je in contact te brengen met mede-zp’ers en met hen een keukentafel of bureau te delen wanneer het jou uitkomt.

Samen werken geeft je motivatie om je te focussen in plaats van afleiding te zoeken. Bovendien kun je met de ander kennis uitwisselen, sparren over een probleem en daarmee je kennis verdiepen of uitbreiden. En wie weet kunnen jullie iets voor elkaar betekenen.