FAQ

Wij helpen je graag om je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

Kan ik ook gewoon werken als ik bij iemand ben?

Zeker, dat is wel de bedoeling! Na dat bakje koffie of thee en die ijsbreker pak je je laptop en ga je werken. Als je vaak muziek luistert via je koptelefoon tijdens je werk dan kan dat natuurlijk ook. Twijfel je? Laat dan vooraf al je tafelgenoot weten dat je die ene deadline moet halen.

Waar is Desktoday actief?

Wij beginnen eerst in Utrecht, als er voldoende plekken zijn introduceren wij ons in andere steden.

Hoe groot is de dekking van werkplekken in mijn wijk?

Ondanks dat wij net zijn begonnen is ons streven om in elke wijk binnen 5 minuten een thuiswerkplek te vinden. Wij beginnen eerst in Utrecht, als er voldoende plekken zijn introduceren wij ons in andere steden.

Ik vind Desktoday een leuk concept, hoe kan ik helpen?

Dat vinden wij tof om te horen. Wij hebben een groep Desktoday enthousiastelingen die samen met ons het Desktoday concept verspreiden. Zij zijn onze ambassadeurs, wil je ook helpen? Stuur ons een bericht via social of mail ons.

Kan ik mijn abonnement stoppen?

Ben je erachter gekomen dat Desktoday niet iets voor jou is. Dan kun je via je instellingen jouw abonnement stoppen. We zijn wel benieuwd waarom je wil stoppen.

Wat gebeurt er na mijn proefabonnement?

Zodra je proeftijd er op zit zijn wij benieuwd wat je van Desktoday vindt. Je abonnement wordt automatisch gewijzigd in ons gratis BASIC abonnement. Met dit abonnement kun je maximaal één keer per maand bij een andere ZZP'er aanschuiven en jouw eigen werkplek aanbieden. Wil je na je proefabonnement ongelimiteerd andere werkplekken blijven bezoeken dan kun je ons betaalde PREMIUM abonnement afnemen. Wij nemen 2 weken voordat jouw proefabonnement afloopt contact met je op om te vragen wat jouw voorkeur is.

Moet ik mijn eigen koffie en lunch meenemen?

Desktoday vindt het belangrijk dat je je gast een kop thee of koffie kunt aanbieden. De rest laten we aan jullie zelf over. Vraag je host of er in de buurt een supermarkt is. Misschien vindt hij het ook prima dat je een broodje mee-eet.