René
Webdeveloper

Grote eettafel aan het raam om de hoek van Julianapark

3 werkplekken in Utrecht

Mijn eettafel is groot genoeg om er met 4 personen aan te kunnen werken en staat bij het raam, dus veel licht en aan het einde van de dag kans op zon :-) Het Julianapark is op 5 minuten loopafstand, heerlijk om tijdens de pauze daar even een rondje te doen. In de buurt zit ook een lunchcafé en een supermarkt, mocht je zelf geen lunch hebben meegenomen.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Inclusief lunch
Gratis parkeren
Beschikbaarheid
  • ma9:00 tot 17:30
  • di9:00 tot 17:30
  • wo9:00 tot 17:30
  • do9:00 tot 17:30
  • vr9:00 tot 17:30
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
René
Webdeveloper

Hoi! Ik ben ben full time ZZP'er en verdien mijn geld met het ontwikkelen van (Drupal) websites. Daardoor zit ik veel achter mijn laptop en mis ik soms interactie met andere webdevelopers. Het lijkt me dus leuk om ander ZZP'ers te ontmoeten. Verder speel ik heel af en toe een beetje piano, kijk ik graag een film, en ben muziek liefhebber. Op z'n tijd een potje tafeltennis of pool vind ik ook leuk.

Lees verder
Specialismen
Webdevelopment
Drupal
PHP
Entrepreneurship
SEO
CSS
Javascript
SASS
Interesses
Muziek
Snowboarden
Reizen
Tafeltennis
CLIQworx
Webdeveloper

Met mijn eigen bedrijf CLIQworx ontwikkel ik websites, voornamelijk in Drupal. Heb je een technische of andere vraag over jouw website? Laat het me weten, of kom een dagje bij me werken!

Lees verder
5
Ayla
Marketing Strateeg

Super leuk om de oprichter van Desktoday aan tafel te hebben! René is relaxed, vriendelijk en maakt makkelijk contact. Welcome anytime soon again!!

Sanne
Evenementenorganisator

Erg fijn om met René te werken! Hij nam heerlijke druiven mee, was geïnteresseerd en gezellig. Tot de volgende keer!

Michiel
ICT-consultant

Leuke, maar helaas korte middag gehad samen met René. Door onze beide planningen niet echt uitgebreid toegekomen aan uitgebreide kennismaking. Misschien een volgende keer. :-)

Matthea
Web redacteur

Dit was mijn allereerste desktoday ervaring en het was prettig om René aan tafel te hebben.. René is sympathiek en attent en kan al mijn 100duizend vragen over desktoday beantwoorden. Prettig gezelschap dus. Naast ervaringen uitwisselen, de desktodaywebsite onder de loep nemen hebben we ook nog geconcentreerd kunnen werken.

Sanne
Evenementenorganisator

Een fijne zp-er om erbij te hebben! In voor een praatje, fijn contact met de rest van de tafel. Ik zie je graag snel weer René!

Martine
Archeoloog

Lekker gewerkt, warm naast de verwarming. René is rustig en gastvrij.

Machteld

Ik heb heel prettig gewerkt bij René. Hij woont heerlijk rustig en heeft een fijne grote tafel om aan te werken. Er was een goede afwisseling van werken en social talk. Na de lunch heb ik heerlijk even door het Julianapark, dat bij René om de hoek ligt, gewandeld. Kortom, een aanrader deze plek waar ik zeker nog een keer terug ga komen.

Marcel
Webdeveloper

Prima host! Al vaker bij René gewerkt en deze keer ook prima bevallen. Goede werkplek, wifi en een lekker muziekje!

Voline
Tekstschrijver

Ik heb lekker zitten werken bij René. We hadden een goede klik. Was een goede mix tussen gezelligheid en ook flink door kunnen werken. Ik kom graag nog een keer terug bij René!

Petra
Jobcoach

Een mooie plek met de vallende blaadjes in de herfst. Rene is gemakkelijk in de omgang, gastvrij en laat je lekker je gang gaan. Goeie mix tussen werken, samen lunchen en af en toe een praatje.