Matthea
Web redacteur

Sfeervolle gezinstafel met VA-Power. Dinsdagochtend

1 werkplekken in Utrecht

We werken in de huiskamer. Een lichte ruimte met een stoere tafel. Buiten woont Lily, ons konijn. Als het warm is doen we de tuindeuren open. Tenminste als jij dat prettig vindt. Ik vind desktoday een super initiatief, maar ook best spannend om mijn eigen 'gezinstafel' aan te bieden. Schuif je bij me aan? De plek is alleen beschikbaar op afspraak. Stuur me een bericht en we plannen samen de werkdag.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Inclusief lunch
Betaald parkeren
Beschikbaarheid
  • maNiet beschikbaar
  • di11:00 tot 12:30
  • woNiet beschikbaar
  • doNiet beschikbaar
  • vrNiet beschikbaar
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
Matthea
Web redacteur

Ik ben Matthea. Ik luister graag en ben een stille werker. Als videograaf en webredacteur help ik ondernemers met video, foto en tekst. Content dus. Maar ook als je in knoop zit met je wordpresswebsite help ik je. Ik bied mijn werkplek aan om ontmoetingen te creëren, buiten de lijntjes te kleuren, om samen te werken en te leren. Ik woon samen met Jaco en 2 tieners.

Lees verder
Specialismen
VA
Virtual Assistant
Storytelling
Wordpress
Copywriting
Video
Videograaf
Interesses
Koken
Verhalen
Zeilen
Matthea's Passie
Web redacteur

Wil je video maken voor je bedrijf, maar doe je het liever niet alleen? Dan kan ik je helpen. Naast video doe ik nog meer. Zoals bijvoorbeeld je website bijhouden, teksten redigeren, foto's maken. En luisteren natuurlijk. Ik luister naar jouw verhaal.

Lees verder
5
Er zijn nog geen persoonlijke reviews geschreven
Machteld

Matthea heeft een fijne werkplek, heerlijke licht en rustig. We konden het goed met elkaar vinden en het werken samen verliep prima. De stille uren waarin we beiden aan het werk waren, werden op een fijne manier afgewisseld met gesprekken waarin we elkaar beter leerden kennen.

Judith
Tekenaar

Het was erg fijn bij Matthea; met rustige muziek en een mooie en creatieve omgeving kwam ik helemaal in de flow, en het was leuk om het over onze werkzaamheden als zp'er te hebben :)

René
Webdeveloper

Hoewel de halve dag werken bij Matthea erg snel voorbij was, was het een voor mij nuttige dag. Matthea had veel waardevolle tips voor m'n website. De werkplek was prima in orde, met veel licht en leuk uitzicht op de tuin.