Martine
Archeoloog

Rustige, lichte werkplek op nog geen 15 minuten fietsen van de Dom

3 werkplekken in Utrecht

Zelf werk ik het liefst aan de ronde eettafel, met uitzicht op de tuin. Met mooi weer kan de schuifpui open! Maar je mag ook op de bank of op een comfortabele leunstoel. Een frisse neus kan in de tuin, aan de Vecht of in de speeltuin aan de overkant. We hebben een piano, dus als even spelen je inspireert, ga vooral je gang. Wifi is niet heel snel (upload ca. 25 Mbps, upload 9 Mbps). Omdat ik mijn proefschrift aan het afronden ben naast m'n baan op kantoor, wisselen de dagen dat ik thuis werk.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Lunch tegen kleine vergoeding
Gratis parkeren
Beschikbaarheid
  • ma9:00 tot 17:30
  • diNiet beschikbaar
  • wo9:00 tot 17:30
  • doNiet beschikbaar
  • vr9:00 tot 17:30
  • za9:00 tot 17:30
  • zo9:00 tot 17:30
Martine
Archeoloog

Naast m'n werk als medewerker bedrijfsvoering VO ben ik bezig m'n proefschrift 'Iron oxide rock artefacts in Mesopotamia around 2000 BC' af te ronden. Ik hou van organiseren, mensen, lezen en taal. Beheers dan ook een elftal talen, sommige lees ik alleen.

Lees verder
Specialismen
Bedrijfsvoering
Interesses
Koken
Lezen
Fietsen
5
René
Webdeveloper

Martine heeft al eens eerder bij me gewerkt en ook nu weer is het prima bevallen. Ze had zelfs iets lekkers meegenomen!

René
Webdeveloper

Het was leuk werken samen met Martine. Het was gezellig, maar heb ook flink wat werk kunnen verzetten. En als bonus had ze ook nog wat lekkers meegenomen! :-) Helemaal top!

Voline
Tekstschrijver

Ik heb echt fijn bij Martine zitten werken, maar het ook gezellig gehad. Martine is een ontzettend fijne co-worker die net als ik echt wilde werken, maar die het ook leuk vond om elkaar beter te leren kennen. Haar huis is heerlijk vredig, licht en gezellig! Ik kom graag nog eens.