Willemijn
Stadsgids

Bijzondere locatie met groen uitzicht

4 werkplekken in Utrecht

Gezellig appartement op de bovenste etage van een bijzonder gebouw. Met vogelgeluiden, ruisende populieren en openslaande ramen / deuren. Werkplek: eetkamertafel met maximaal vier plekken.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Inclusief lunch
Betaald parkeren
Beschikbaarheid
  • ma12:00 tot 18:00
  • diNiet beschikbaar
  • woNiet beschikbaar
  • doNiet beschikbaar
  • vrNiet beschikbaar
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
Willemijn
Stadsgids

Verliefd op Utrecht! Ik woon hier nu sinds 2005 en sinds 2014 werk ik als stadsgids. Je vindt me vaak in het centrum van de stad met een groep die achter mij aan loopt, fietst of stept. Administratie, studeren en PR-werkzaamheden doe ik het liefst in een cafe of op een andere plek met (werkende) mensen. Ik zit vaak bij Cornelis Utrecht en sinds kort ook bij Lucas, Sla of 't Koffieboontje. Om andere mensen te ontmoeten lijkt het me leuk soms eens samen te gaan werken bij mij of iemand anders thuis.

Lees verder
Specialismen
Geschiedenis
Interesses
Fietsen
Lezen
Geschiedenis
Musea
Wandelen
Stadswandelingen Utrecht
Stadsgids

Mijn werk vind ik echt leuk! Elke dag bezig zijn met geschiedenis, kennisoverdracht, mensenkennis & communicatie. Behalve de moeilijkere kant van de boekhouding doe ik alles zelf: stadswandelingen ontwikkelen, gidsen, PR, website bouwen & administratie.

Lees verder
5
René
Webdeveloper

Het was leuk om Willemijn te ontmoeten en samen aan het werk te gaan. Ze had zelfs iets lekkers meegenomen. Willemijn is altijd welkom om aan mijn eettafel te komen werken.

Er zijn nog geen werkplek reviews geschreven