Sanne
Evenementenorganisator

Gezellige werkruimte tegenover park, winkelcentrum en tram.

10 werkplekken in Utrecht

Deze ruimte wordt gebruikt voor het geven van vergaderingen, workshops en kinderfeestjes. Maar op donderdag ontvangen wij graag andere zp-ers om deze fijne werkruimte mee te delen. Wij zitten graag aan 1 lange tafel. Maar mocht je je eigen plek willen creëren dan is dat mogelijk met een kleinere tafel. De hele dag ben je vrij om koffie, thee en citroen water te pakken. Rond 13:00 schuiven wij de laptop aan de kant en komt er een goed verzorgde lunch met zelfgemaakte soep op tafel. Wij vragen hier een kleine donatie voor. Na de lunch kunnen de benen even gestrekt worden met een wandeling door het park, over het winkelcentrum of langs het Amsterdam-Rijnkanaal wat allemaal naast de deur zit. Wij proberen elkaar te helpen waar nodig, nieuwe inzichten te geven of swingen mee op sublime fm. Toch het gevoel van "collega's" om je heen en de dag afsluiten met een drankje. Sluit jij je ook aan bij ons?

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Lunch tegen kleine vergoeding
Gratis parkeren in de buurt
Beschikbaarheid
  • maNiet beschikbaar
  • diNiet beschikbaar
  • woNiet beschikbaar
  • do10:00 tot 18:00
  • vrNiet beschikbaar
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
Sanne
Evenementenorganisator

Ik heb een fijne werkruimte onder mijn woonhuis en deel deze graag met meerdere zp-ers. Gezelliger, beter voor de productiviteit en gezamenlijk lunchen. Ik ben er dol op om gastvrouw te zijn en maak daarom ook vaak verse soep. Ik vraag je om €10 in het "werken bij Santies" potje te stoppen zodat ik daar de boodschappen voor kan halen.

Lees verder
Specialismen
Project Planning
Acts
Entertainment
Events
Winkelcentrumpromoties
Interesses
Lekker eten
Santies Kinderevenementen
Entertainment Manager

Santies is een evenementenbureau vooral gericht op kinderen. Wij verzorgen al bijna 9 jaar de leukste kinderfeestjes, workshops, schminken en glittertattoo's. Wij zijn in te huren als typetjes op een bedrijfsfeest en verzorgen winkelcentrum promoties. Daarnaast ben ik programmeur voor het kinderprogramma van verschillende foodtruck festivals. Elke dag een feestje, dat is het motto. Met een ongelofelijk leuk, enthousiast en jong team reizen we in het weekend heel Nederland door en komen wij op veel leuke plekken. Ik voel me enorm rijk met deze baan in deze branche. Trots zijn op datgene wat je doet en daar je vrijheid in voelen is elke dag weer mijn drijfveer.

Lees verder
5
Laura
Tekstschrijver

Sanne is een ontzettend spontane en gezellige dame. Fijn om een dagje samen mee aan tafel te werken. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Judith
Tekenaar

Het was een super gezellige en productieve werkdag bij Sanne in haar fijne en mooie werkruimte. :)

René
Webdeveloper

Het was voor mij de 2e keer dat ik bij Sanne ben gaan werken. Net als de 1e keer is het nog steeds een leuke werkplek, met een goeie mix van gezelligheid en werken. Sanne zorgt goed voor haar gasten met verse muntthee en een erg lekkere lunch! Een aanrader!

René
Webdeveloper

Sanne heeft een erg originele, kleurrijke en inspirerende werkruimte. Ze zorgt prima voor haar gasten, met lekkere verse thee of koffie en een prima lunch tegen een kleine vergoeding. Sanne is een vriendelijke en gezellige host. Ik ga hier zeker nog eens vaker aan het werk!