Dewi

Potje Vergaderen

14 werkplekken in Utrecht

Welkom bij Potje Vergaderen, tweemaal per maand openen wij voor mensen om hun laptop mee te nemen en te komen (net)werken. Wat wij bieden: - Wifi - Koffie - Thee - Koekjes - genoeg stopcontacten om op te laden - Gratis parkeren in de omgeving - Goed bereikbaar met OV Wat we vragen: - Boek via Desktoday - Vrijwillige bijdrage koffie/thee/koekjes Deze locatie is het kantoor van lekkerineenpotje, een bewuste beautylijn uit Utrecht. Deze locatie is ook te huur voor vergaderingen, events en workshops. Neem contact met ons op als je hier meer informatie over wilt. Let op: de ruimte is helaas niet rolstoelvriendelijk, er is namelijk een trapje naar het toilet. Excuses hiervoor. Let op: in mei zijn we 2 maandagen open: 1 & 15 mei, je reservering zal op andere data dus geweigerd worden.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Inclusief lunch
Gratis parkeren in de buurt
Beschikbaarheid
  • maNiet beschikbaar
  • diNiet beschikbaar
  • wo9:00 tot 17:00
  • doNiet beschikbaar
  • vrNiet beschikbaar
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
Dewi

Mijn naam is Dewi (27) en ik heb een passie voor natuurlijke verzorging. Zodoende heb ik een verzorgingslijn opgericht met producten waarvan jij de ingrediënten begrijpt. Aan huis heb ik een grote werkruimte die ik tweemaal per maand openstel om samen te werken met andere ZP'ers.

Lees verder
Specialismen
Bedrijfsvoering
Marketing
Duurzaamheid
Ondernemen
Veganisme
Verzorging
Interesses
Koken
Lezen
Natuurlijke Verzorging
lekkerineenpotje
Uiterlijke verzorging

lekkerineenpotje is een bewuste beautylijn uit Utrecht. Alle producten zijn natuurlijk, handgemaakt en plantaardig. We zijn een startup met het hoofdkantoor gevestigd in Utrecht, en wij hebben ondertussen 35 verkooplocaties door Nederland. Ook delen wij graag onze passie voor het maken van bewuste beauty-producten en geven wij door heel Nederland workshops. ​

Lees verder
0
Er zijn nog geen persoonlijke reviews geschreven
Er zijn nog geen werkplek reviews geschreven