Laura
Tekstschrijver

Heerlijke knusse werkplek in de Wabi Sabi Studio (Rivierenwijk)

4 werkplekken in Utrecht

Deze huiselijke studio bevindt zich in een verzamelpand voor creatieven en is de werkplek van drie creatieve ondernemers: Alain, Judith en Laura. Een illustrator, een illustrator/schrijver en een schrijver. Aangezien we er lang niet allemaal tegelijk zijn en twee van de drie bovendien aan hun eigen bureau werken, hebben we genoeg ruimte over om andere gezellige creatieven te ontmoeten en een werkplek mee te delen! We hebben een heel assortiment aan thee en uiteraard is er koffie. Het is fijn als je een kleine bijdrage in ons spaarpotje doet zodat we hier onze voorraad weer mee kunnen aanvullen. Voor een klein prijsje (5 euro) regelen we ook een fijne lunch.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Lunch tegen kleine vergoeding
Gratis parkeren in de buurt
Beschikbaarheid
  • maNiet beschikbaar
  • diNiet beschikbaar
  • woNiet beschikbaar
  • doNiet beschikbaar
  • vrNiet beschikbaar
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
Laura
Tekstschrijver

Mijn naam is Laura Stassen, born in the eighties (nog net) en inmiddels alweer 5 jaar ondernemer. Ik ben een creatieve duizendpoot en houd ervan om anderen te inspireren en te motiveren om hun creatieve zelf te (her)vinden. Ik doe nieuwe energie op in fijne koffietentjes, groene plekken in de stad en door yoga. Onlangs ontdekte ik surfen en ik denk dat ik daarmee een nieuwe 'verslaving' gevonden heb. Uiteraard lees en schrijf ik veel, je kunt in de studio dan ook altijd boeken vinden over schrijven en creativiteit. Mocht je even zonder zitten!

Lees verder
Specialismen
Portretschrijven
Schrijfcoach
Schrijfdocent
Interesses
Lezen
Wandelen
Schrijven
Surfen
Yoga
Zin & VerZin
Tekstschrijver

Vanuit Zin & VerZin schrijf ik creatieve, lekker leesbare teksten voor uiteenlopende bedrijven (zzp/mkb), particulieren en overheid. Daarnaast geef ik workshops in creatief schrijven, zowel fictie als non-fictie. Ik geloof dat iedereen een verhaal heeft dat het waard is om verteld te worden. Neem vooral eens een kijkje op mijn website. Wabi Sabi Studio heeft ook een Facebookpagina. Zie: www.facebook.com/wabisabi030

Lees verder
4
Er zijn nog geen persoonlijke reviews geschreven
Sanne
Evenementenorganisator

Heerlijke knusse werkruimte. Geeft een huiselijk gevoel. Het internet werkt goed en je krijgt je thee/koffie uit schattig vintage servies. Contact met Laura is fijn en relaxed. Ik kom zeker nog eens langs!