Andrea
Fotograaf

Plekje in de studio

2 werkplekken in Enschede

Hier komt nog een veel betere beschrijving met goede foto's van de mooie grote tafel die ik beschikbaar heb voor een andere ZZP'er of flexwerker. Op de begane grond van mijn woning heb ik een portret-fotostudio met 3 werkplekken. Er is er meestal eentje bezet (door mijzelf) en mijn partner werkt op vrijdag aan zijn bureau. Er staat nog een tafel in mijn studio die uit te klappen is tot het dubbele formaat. Ik gebruik mijn studio maar 3 a 4 dagen per maand. Op de overige dagen werk ik achter de computer (foto's selecteren en bewerken, vormgeving en grafisch ontwerp) of ben ik als fotograaf op locatie aan het werk (en bijv. een halve dag weg). Samenwerken met andere (creatieve) ondernemers vind ik hartstikke leuk. Maar als jij graag in stilte wilt werken: geen enkel probleem! Elke dag iemand anders aan tafel is geen probleem, maar een beetje regelmaat en duurzaamheid zou geweldig zijn! Wil je meer weten? Vraag gerust om meer info. Foto's volgen!

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Lunch tegen kleine vergoeding
Gratis parkeren in de buurt
Beschikbaarheid
  • ma10:00 tot 17:00
  • di10:00 tot 17:00
  • wo10:00 tot 17:00
  • do10:00 tot 17:00
  • vr10:00 tot 16:00
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
Andrea
Fotograaf

Creatief, sociaal en muziekliefhebber. Ik ben erg op mijn plek als zelfstandige, maar werk graag samen met andere (creatieve) ondernemers. Een aantal dagen per maand werk ik op locatie (portret- en bedrijfsfotografie). Op mijn thuiswerkplek selecteer en bewerk ik de foto's. Ook heb ik een kleine studio aan huis.

Lees verder
Specialismen
Fotografie
Interesses
Fotografie
Cultuur
Films
Design
Dreamlogic Design
Fotograaf

Ik heb een grote passie voor kleuren, beelden, geluid en vormen. Ik ben vooral creatief en voor de rest gezellig en een beetje verstrooid. Ik werk graag samen met andere (creatieve ) ondernemers en het lijkt me leuk om samen aan projecten te werken en elkaar te ondersteunen. Maar ook als je gewoon een rustig werkplekje zoekt kun je bij mij 'aanschuiven' (je hebt je eigen tafel/bureau). Ik ben fotograaf en werk een aantal dagen per maand in mijn studio (portret, bedrijf, profielfoto's voor sociale media)). Ook help ik andere ondernemingen met het ontwerp van een visitekaartje, promotioneel drukwerk of het ontwikkelen van een gehele huisstijl. Daarnaast ben ik betrokken bij de organisatie van evenementen voor ondernemers vanuit ONE Twente (waarbij ik ook deel uitmaak van het sociaalmedia-team)

Lees verder
0
Er zijn nog geen persoonlijke reviews geschreven
Er zijn nog geen werkplek reviews geschreven