Voline
Tekstschrijver

Sinds een jaar of vijf werk ik als zelfstandige vanuit huis. Ik schrijf portretten, verhalen en ondersteun organisaties met hun communicatie. Op het moment werk ik aan een roman. Sinds de buren zijn gestart met verbouwen zoek ik een stil(ler) plekje om te kunnen werken. Via Desktoday kan ik dan ook meteen mijn wens om vaker met anderen samen te werken in de praktijk brengen!

Lees verder
Specialismen
Portretschrijven
Communicatie
Verhalen
Interesses
Muziek
Lezen
Film
Naar buiten
Voline van Teeseling Tekst & O
Tekstschrijver

De mooiste verhalen zijn er al. Ze moeten alleen nog worden bevrijd uit de hoofden van de mensen die ze hebben meegemaakt. Dát voor elkaar krijgen, en droevige, bizarre, onvoorstelbare of juist herkenbare levensverhalen schrijven, iemands grootste passie of levenswerk goed op papier zetten, dát is wat ik het allerliefste doe. Daarom schrijf ik als zelfstandige sinds enkele jaren portretten en (levens)verhalen en ondersteun ik organisaties met hun communicatie.

Lees verder
5
Martine
Archeoloog

Voline is een fijne gast, ze werkt lekker door en is gezellig tijdens pauzes en lunch.

Willy
Copywriter

Voline is een gezellige dame met oprechte interesse in anderen. Daarnaast werkt ze hard en vind ik het tof dat zij in dezelfde sector werkt als ik. Fijn om even met een mede-onderneemster te kunnen sparren, omdat je normaal gesproken als ZZP'er alles alleen uitvogelt. Het was kort, maar krachtig vandaag en Voline is zeker welkom voor een volgende werkafspraak!

René
Webdeveloper

Voline was een gezellige en fijne gast om aan tafel te hebben, met een productieve co-werk-ochtend als resultaat. Voor herhaling vatbaar.