Judith
Tekenaar

Ik ben Judith, en ik heb recentelijk mijn eigen Etsy Shop geopend waar ik gepersonaliseerde (strip)tekeningen en originele striptekening series verkoop. :) Ik zoek een werkplek waar ik aan mijn tekeningen kan werken, en waar ik af en toe even gezellig kan kletsen/sparren met een andere zp-er!

Lees verder
Specialismen
Striptekenen
Interesses
Lezen
Natuur
Games
Spelletjes spelen
FunnyInk
Tekenaar

Ik creëer gepersonaliseerde (strip)tekeningen; klanten versturen mij ideeën/eigenschappen en grappige trekjes van henzelf en anderen/etc. waar ik vervolgens een (strip)tekening van maak. Dit idee is gegroeid uit het feit dat ik altijd striptekeningen voor mijn vriend maak over ons leven samen, waar hij telkens weer heel blij mee is.

Lees verder
4
Matthea
Web redacteur

Dat is leuk. Even geen extra laptop op aan een tafel maar papier en pen. Terwijl ik in mijn scherm dook en me daar stortte op mijn administratie van 2018 pakte Judith een potlood en papier en toverde een nieuwe tekening. Samen in volle concentratie doorgestoomd met een mooi resultaat. Dank Judith, je was een fijne tafelgenoot.

Sanne
Evenementenorganisator

Het was gezellig om te werken met Judith! Interessant om met haar te sparren en om naar haar tekenkunsten te bekijken. Ik zie je graag weer eens!