Alja
Office Manager

Keukentafelwerk in Apeldoorn

2 werkplekken in Apeldoorn

Op Tenerife kan ik de plek regelen op de foto! En dat doe ik graag. Van mijn keukentafelwerk in Apeldoorn heb ik geen geschikte foto nog, die komt eraan! Ik heb een royale eettafel, prima internet, lekker koffie en thee. En vind het leuk om samen te werken. Elkaar tot grotere hoogten te inspireren. Kletsen, delen, vragen stellen en beantwoorden, een gesprek voeren. Maar vervolgens ook heel efficiënt aan de slag! Ik geloof er in dat je veel werk kunt verstouwen als je samen met anderen werkt, ook al zijn ze met heel andere dingen bezig. Neem jij wat lekkers mee bij de koffie? Alle eerste maandagen van de maand, om te beginnen, ben je welkom.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Inclusief lunch
Gratis parkeren in de buurt
Beschikbaarheid
  • ma9:30 tot 14:00
  • diNiet beschikbaar
  • woNiet beschikbaar
  • doNiet beschikbaar
  • vrNiet beschikbaar
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
Alja
Office Manager

Ik was jaren lang loopbaancoach, maar dat gaat niet meer. Nu ben ik PA voor coaches en trainers. En weet je wat? Ik vind dat nog leuker dan het werk dat me al zo goed paste. Ik weet wat coaches te doen hebben, kan ze ontlasten door teken op me te nemen. En dan is het ook fijn om soms te kunnen sparren met mensen die geen coach zijn. Daarom wil ik erg graag mijn netwerk uitbreiden, door ook mijn eettafel beschikbaar te stellen en samen aan het werk te gaan. En nog wat. Ik ben gek op Tenerife. Voor de fun organiseer ik samen met mijn partner trips voor sportievelingen naar Tenerife. Hij doet het sportieve deel, ik ben de regeltante. Dus als je een keer samen wilt werken op Tenerife, of daar een soort van mastermind of teambuilding wilt doen, of je boek wilt schrijven: ik organiseer dat graag!

Lees verder
Specialismen
VA
PA
Interesses
Sportief op Tenerife
aljavandijk.nu
Medewerker Projectondersteuning

Zoals ik het op mijn website heb verteld, zo kan ik het hier niet. Ik zou daar een kijkje nemen. Op dit moment ben ik vooral bezig met websites (bouwen en onderhouden), social, administratie, werkverdeling en coördinatie. Een regeltante pur sang.

Lees verder
0
Er zijn nog geen persoonlijke reviews geschreven
Er zijn nog geen werkplek reviews geschreven