Gert-Jan
Carrièrecoach

In the middle of nowhere

3 werkplekken in Nederhemert

In the middle of nowhere en toch centraal. Makkelijk bereikbaar via de A2, A27, A59 etc. Tussen den Bosch en Zaltbommel ligt ons dijkhuisje aan de Afgedamde Maas. Omdat ik de ruimte heb kan ik kiezen waar ik wil werken. In het 'kantoor', de keuken (meestal) of in ons kleine huisje. Er is dus altijd wel een lekker plekje te vinden. In de middag loop ik via onze tuin zo de natuur in om even een wandeling te maken. Kortom, een rustige lekkere werkplek die ik graag een dag(deel) deel met gelijkgestemden.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Inclusief lunch
Gratis parkeren
Beschikbaarheid
  • ma9:00 tot 17:30
  • diNiet beschikbaar
  • wo9:00 tot 17:30
  • do9:00 tot 17:30
  • vr9:00 tot 13:00
  • zaNiet beschikbaar
  • zoNiet beschikbaar
Gert-Jan
Carrièrecoach

Hoi, Ik ben Gert-Jan. Net voor mezelf begonnen (september 2019) en druk met contacten leggen en alles wat bij de start van een nieuw bedrijf komt kijken. Ik heb vooral ervaring binnen de IT-dienstverlening als Peoplemanager. Heb veel mensen begeleid in hun IT werk, zonder op de techniek in te gaan. Veel trainingen gegeven, zowel technisch als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mijn soort werk staar er niet tussen :) ik ben Coach en trainer. Heb een 3 jarige opleiding in coaching gevolgd en daar wil ik nu mijn boterham mee gaan verdienen. Als coach heb ik Transactionele Analyse (TA) in mijn gereedschapskist samen met NLP, systemisch werken en ACT. Momenteel ben ik nog veel thuis aan het werk. Trainingen aan het ontwikkelen en een propositie aan het schrijven. Mijn pad aan het ontdekken zeg maar.

Lees verder
Specialismen
Coaching
Interesses
Creatief
Muziek
Psychologie
Naar buiten
Blue jeans Coaching en Trainin
Werkcoach

Coaching gericht op millennials. Vinden van de werk/ privé balans. Coachen begeleiden van (zelfsturende) teams. Leiderschapcoaching. Trainingen gericht op samenwerking, ambitie, doelen. 1 op 1 coaching - faalangst, stress, burn out, boosheid, etc.

Lees verder
0
Er zijn nog geen persoonlijke reviews geschreven
Er zijn nog geen werkplek reviews geschreven