Stance
Directeur (Algemeen)

Ruime en rustige werkplek met 4 bureaus in een fijn kantoorverzamelgebouw

0 werkplekken in Utrecht

Wij hebben een grote lichte kantoorruimte met meerdere bureau's en daarnaast een kleinere ruimte met één bureau en een overlegtafel. Er is af en toe tijdens kantoor-uren een klein hondje aanwezig, dit zal dan vooral op maandag, woensdag en mogelijk vrijdag zijn. Deze ruimte is geschikt als je graag geconcentreerd wilt werken zonder al teveel belwerk. Er is ook een grote gemeenschappelijke lounge aanwezig waar je kunt overleggen of bellen. De koffie en thee zijn inbegrepen en je kunt je eigen lunch meebrengen. Tegen een kleine vergoeding kun je in het kantoorgebouw je eigen lunch bestellen.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Lunch tegen kleine vergoeding
Gratis parkeren in de buurt
Beschikbaarheid
  • ma18:00 tot 22:00
  • di18:00 tot 22:00
  • wo18:00 tot 22:00
  • do18:00 tot 22:00
  • vr18:00 tot 22:00
  • za9:00 tot 22:00
  • zo9:00 tot 22:00
Stance
Directeur (Algemeen)

Als ZZP-er ben ik gestart in 2011 vanaf een flexwerkplek. Inmiddels is mijn bedrijf doorgegroeid en bestaan we bijna 10 jaar. In ons kantoor zijn enkele rustige flexwerkplekken beschikbaar die in overleg gebruikt kunnen worden.

Lees verder
Specialismen
Specialist in subsidies en fondsen voor Zorg en Welzijn
Interesses
Concerten
Zingen
Roeien
Sporten
ZorgSubsidieKalender
Directeur (Algemeen)

In 2011 besloot ik de spong naar het zelfstandig ondernemerschap te wagen en dat is gelukkig goed uitgepakt. Eerst als zelfstandig fondsenwerver en subsidie-adviseur en inmiddels heb ik een bedrijf met twee grote databases, online trainingen en personeel. Ik weet hoe lastig het is om in de eerste fase van je ondernemerschap de juiste keuzes te maken en ik vind het altijd leuk om met anderen te sparren over bedrijfsmatige zaken.

Lees verder
0
Er zijn nog geen persoonlijke reviews geschreven
Er zijn nog geen werkplek reviews geschreven