Saskia
Personal Assistant

Studio "De Stenen Boog"

1 werkplekken in Slochteren

Boven ons restaurant hebben wij een mooie en ruime studio, die wij graag willen aanbieden als werkplek. De studio heeft een ruime zithoek met televisie, een eettafel en een secretaire met bureaustoel. De toiletten van het restaurant zijn beschikbaar. Koffie en thee zijn inbegrepen en kunnen zelf worden gezet. Lunch is mogelijk tegen een kleine vergoeding, diner is mogelijk d.m.v. online bestellen & afhalen. De werkplek kan per dagdeel (minimaal 4 uur) worden gereserveerd tegen een tarief van € 3,75 /uur. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0598-423364.

Lees verder
Eigenschappen
Wifi beschikbaar
Huisdieren aanwezig
Roken toegestaan
Privé ruimte beschikbaar
Rolstoelvriendelijk
Lunch tegen kleine vergoeding
Gratis parkeren
Beschikbaarheid
  • ma8:00 tot 20:00
  • di8:00 tot 20:00
  • wo8:00 tot 20:00
  • do8:00 tot 20:00
  • vr8:00 tot 20:00
  • za8:00 tot 20:00
  • zo8:00 tot 20:00
Saskia
Personal Assistant

Mijn naam is Saskia Meijer en ik woon samen met mijn man in Slochteren. In 2008 hebben wij “De Stenen Boog” opgericht en we zijn van plan om boven ons restaurant een B&B te beginnen. Zolang dit echter nog niet is gerealiseerd, bieden wij onze studio aan als werkplek!

Lees verder
Specialismen
Gastvrouw
Interesses
Lekker en gezond eten!
Restaurant "De Stenen Boog"

We hebben een klein en gezellig familie restaurant maar zijn nu vanwege de Coronacrisis helaas gesloten. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn onze belangrijkste eigenschappen en die hebben we ondanks de lockdown gelukkig kunnen behouden! We zoeken telkens naar creatieve oplossingen om te kunnen blijven ondernemen en dit doen we door online bestellen & afhalen en door de mooie en ruime studio boven ons restaurant als werkplek aan te bieden aan mensen die even een keer ergens anders willen werken dan thuis.

Lees verder
0
Er zijn nog geen persoonlijke reviews geschreven
Er zijn nog geen werkplek reviews geschreven